Jul 18, 2021, 1:37 PM  

Шепти, шепти, шепти, шепти, не спирай 

  Poetry » Love
520 4 6

Защо не спят красивите очи?

Нима са още за целувки жадни?

Ако затворят се - в потайните мечти

със сън ще утолят душите гладни.

 

Ръцете ни са нежното въже, 

което теб и мен сега в едно събира

Едно момиче нежно и едно момче!

И звезден прах над нас вали ... Не спира!

 

Земята тръпне, цяла във немощ!

Гласът ти - сладкозвучен пак извира,

омаен като в звездна лятна нощ!

Във него губя се и в него се намирам.

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??