Dec 9, 2011, 6:18 PM

Шишарки, звънчета… 

  Poetry
655 0 0

Пръчка канела.
Панделка с брокат.
Двама под имела.
Боров аромат.
Баница с късмети.
Фалшиви бради.
Ледени пируети.
Портокалови кори.
Морковен нос.
Еленски рога.
Баклава захаросана,
Джинджифилов хляб.
Шапки с бели помпони.
Китайски гирлянди.
Карамелени бонбони.
Писма до Лапландия
Реклами с джуджета.
Сарми, ошав, пита.
Шишарки, звънчета.
Меденки. Свещ.
Тропот на копита.
Декември. Зима
Семейство. Родá.
Опаковки, скъсани непоколебимо
от малки пръстчета.
Коледа!!!


08.12.2011 г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??