May 16, 2010, 11:36 PM

Ще бъде дълго лятото... 

  Poetry » Love
745 0 12

 

 

 

 

 

остават слънчеви лъчи

в косите на нощта

след залеза на времето

и топлят утринния дъжд

и самотата му

измръзнала от дългата си близост

с ненавременни ръце

и незавършени копнежи

 

 

през театралът сюрреалистичен

роден от вечния си страх

времето започва да пищи

понякога дори да плаче

в безнадеждна безтегловност

понякога забравя да мълчи

и не личи

дали смълчан е вятърът

или тъгата е с изкуствени очи

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??