Ще те посрещна там –
в отвъдното
след хиляди луни.
По усмивката ще ме откриеш
между другите.
Ще те чакам там –
с душата си да те обичам.
Ще ме познаеш по очите.
Може страшно да ти загорчи
от думите ти премълчани.
И може страшно да те заболи.
Не се плаши –
ще излекувам старите ти рани,
и тъй пречистен ще те приведа
през тръните.
Ще бъдеш нов и прероден.
И непознат ще те откривам пак.
Ще бъдеш само мой
и укротен,
и покорен от мен,
и непокорен.
Аз ще те чакам там –
в отвъдното.
Когато си готов - ела при мен!
© Ваня All rights reserved.