Jul 22, 2009, 5:21 PM

Синестезия на сетивата 

  Poetry » Phylosophy
827 0 10




Остави ме да се гмурна в тишината

и пъстроцветието на деня да вдишам,

не е страшна тази самота-

на слънчев лист да пиша.


Остави ме да се слея със съня,

това несбъднато утре,

и миг подир това

да се разлея отвътре...


Да почувствам пулсиращите цвят и форма,

придобили моето въображение,

тази сила толкова огромна-

цяло затъмнение!


Остави ме да се гмурна в тишина,

без дори да се крия,

дори и чак сега-сама,
себе си да преоткрия!

 

 

 


 

© Сара All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??