Jan 24, 2014, 3:52 PM

Синьо 

  Poetry » Other
358 0 0

Цветът на небето в ясен ден,
цветът на мечти разлива се по мен.
Цветът на морето с  чисти води,
простиращ се докъдето виждаш ти.
Ти гониш хоризонти с този цвят,
цветът на надеждата, по лицето ти така богат.
Цветът на твоите очи, като планински езера.
Цветът на духове, играещи в нощта.
Цветът на невинността, обезоръжаваща,
цветът на мислите ти, пленяващи.
В горещ летен ден, цвета на дъжда.
Цветът, който усещаш, когато пролетни листа
поклащат се едва-едва.
Толкова истински, цвета на мира,
който усещам всеки път, когато те видя.

© Надежда Желязкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??