Скиташ спокойно ти във нощта.
Обикаляш звезди и планети.
За тебе вселената няма врата.
Имаш си някакви свои пътеки.
Разговаряш свободно с Простора.
Ангели идват при теб за съвет.
Забрави ли факта, че ние сме хора.
Забрави ли това, че ти си човек.
Но идва зората и ти се завръщаш.
В наш'та прекрасна, грешна Земя.
Оглеждаш се плахо. Сама си във къщи.
Скитнице волна, защо тук си сама?
© Ник Желев All rights reserved.
Радвам се, че все на някои е допаднало!
Хубава вечер ви желая!