Oct 18, 2020, 3:10 PM

Скитница 

  Poetry » Love
326 1 2

Скитам се като самотница в нощта,

тръгнала към неизвестна посока..

Отвътре ме погълна сякаш пустошта,

сърце си нямам - използвана стока..

 

Жадна за прегръдка топла, майчина,

студ сковава цялото ми тяло - лед..

Душата си изгубих, остана празнина,

мъртвец, в лицето - с поглед, блед..

 

С приятели, "верни", себе си погубих,

сляпа бях - наивна, за лъжите - глуха..

Като скитница, самотна, се изгубих,

към безпътица вървя -  саморазруха..

© К. Г All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ти!
  • Желая ти, да намериш верният път, огрян от слънчеви лъчи!
Random works
: ??:??