Jan 4, 2012, 6:43 PM

Скръб 

  Poetry
569 0 3

СКРЪБ

 

Скърбя цяла нощ,

скърбя и цял ден -

няма приятел

и днеска до мен!

 

Тъй е тъжно и мрачно

без него, без нея...

Нямам повод аз вече

със глас да се смея...

 

И с всеки куплет

все по-тъжно ми става,

но някак поезията

успокоява...

 

Отварям прозореца

да проветря

и е все по-тихо

във двора сега...

 

Благодаря, че прочете ме,

но не скърби -

приятел намериш ли,

щастлив ще си ти!

© Ралица Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??