Apr 26, 2016, 9:56 AM

Сладостта в солта 

  Poetry » Other
475 0 9

безкрайно Те(б) Обичам

и  вдишвам близостта ти

и сдържам дълго дъх

за да се гмурна и доплувам

в тишината на словата

до негово величество

неповторимото в мига

като деца на прага

на голямото движение

усмивките ни се прегръщат

всяка тръгва

към своето си кладенче

със живата вода

сълзата търси собствена житейска почва

за да отгледа сладостта в солта

до следващия кръстопът

когато ще я поделим

докато времето

насам-натам ни движи

приготвила съм

двадесетият чувал

за гозбите знам ти ще

се погрижиш

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??