Dec 31, 2013, 4:11 PM

След смъртта 

  Poetry » Love
501 0 0

След смъртта

 

Моля те, не ме мъчи – за мъничко до мен бъди,

или просто ми кажи, че с мен не искаш да си.

 

Ще страдам много, но обещавам – ще те разбера,

а на сърцето си надали ще успея да те забраня.

 

Когато вече болката не мога да издържам,

ще ти кажа и ще си замина, но за никъде няма да бързам.

 

След като си тръгна душата ми в звезда ще се превърне,

гледай я и си мечтай, но тя вече никога не може да се върне.

 

Ще те гледа и ще ти се радва, както досега,

всичко друго като изчезне, в нея ще остане само любовта.

 

Усмихвай се и бъди щастлива, но се сещай и за нашите сърца,

и знай, че една душичка скромна те обича дори и след смъртта.

 

Кристиан Дочев

Декември 2013 г. София

© Кристиан Дочев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??