Dec 7, 2008, 11:41 PM

Случаен гост 

  Poetry
492 0 5
Случаен гост във утрин тиха,
а може привечер да беше,
смути ме лесно с два-три стиха,
които със захлас редеше.

И каза, че съм празна чаша,
която бързо ще налее,
нощта ще бъде само наша,
а аз не спирах да се смея.

Отпиваше на бавни глътки,
преди да знам, че станах вино,
събудил в мене нежни тръпки,
напи се, тръгна си, замина.

А аз опих се в тези устни,
така божествени, вълшебни,
и питам се - кога ще вкуся,
целувките, единствени за мене...

© Даниел Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??