Dec 5, 2016, 8:05 PM

Случайно отражение 

  Poetry » Other
374 2 10

какво е всъщност думичката лято

попита днешният капчук

замлъкват нощем поривите на водата

и ето зимата царува тук

 

ефирната прегръдка на мига

застива в причудлива форма

блестящата повърхност на дъха

случайно отражение оформя

 

кипи от топлина и цвят

онази обич с лекокрилата походка

замръзна огненият свят

и тя превърна се уви в находка

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??