Oct 18, 2019, 7:32 AM

Слънчогледи 

  Poetry » Other
1206 0 3

Слънчогледи, слънчогледи,

мълчаливци наредени.

Слънчогледи, слънчогледи,

млади мóмци пременени.

 

Слънчогледи, слънчогледи,

подредени, натъкмени.

Слънчогледи, слънчогледи,

слънчелюбци притаени.

 

Слънчогледи, слънчогледи,

обич вечна, спотаена.

Слънчогледи, слънчогледи,

обич тайна, споделена.

 

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??