Jan 28, 2008, 6:13 PM

Снегът на спомена 

  Poetry
568 0 1

Снегът на спомена в косите наваля,

сто години вече те обичам сякаш.

Сто живота съм живяла досега,

и във всеки все по теб горях.

Стотици грешки ти прощавах,

а ти стотици сълзи ми дари.

 

Снегът на спомена в сърцето наваля,

там ще пазя любовта за още сто живота идни.

Сто живота, и всеки миг е спомен,

пазещ една любов, на снеговете устояла.

Сто живота, а още те обичам...

Снегът на спомена в косите наваля...

© Илияна Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Красиво!Много ми хареса!Давай още 100!Поздрав!
Random works
: ??:??