Apr 28, 2016, 7:54 AM

Снежна кралица 

  Poetry » Love
797 0 9

Разтворена в твоите думи

аз вече не търся значения.

Изгубена в зимната шума

заспивам изгарящо-ледена.

Студът е реално завръщане,

в леда се оглежда душата ми,

не мога да бъда пак същата

сред нашите жалки остатъци.

Заравям с ръцете на зимата

умрели целувки и спомени.

Зародиши вечност и минало -

това ми остави в затвора ми.

Снегът ще покрие очите ти,

сърцата утихват до спиране.

В безкрайния път на сълзите си

намерих живот и разбиране.

 

Прости ми, избягах при Севера -

там с Бялата Смърт ще царуваме.

Кралица над цяла империя -

могъща, студена...

и влюбена.

© Деси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??