Nov 27, 2020, 8:12 AM

Сняг от птици 

  Poetry
623 5 24

От полета на птиците разбрах-

ноември, че сънува тишината.

Снежинки две търкалят се към нас,

а ние сме деца на  синевата.

Да си играем с облак..искаш ли?

Или да го превърнем във сметана?

Да свием във сърцата две искри-

ти ще си принц. А аз ще съм Снежанка.

Ноември се е скрил. Във две крила

на север. Под звука на шепот снежен.

Ти можеш да се хвърлиш във снега

от ъгъла на своите копнежи.

Ноември носи сняг. И сладолед.

А аз ще те целуна - светло синя.

Ще дойда много тихичко при теб

в сметанов облак. И небе- коприна.

© Деница Гарелова All rights reserved.

  774  14 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??