Aug 24, 2007, 10:46 AM

Спести си думите 

  Poetry
803 0 11
Спести си думите, напразно ги хабиш,
преди време се научих да не чувам,
отдавна в обратна посока вървиш,
на норми отречени спрях да робувам.
Днес е празник, но сам го празнувай,
налей си от спомените - празна бутилка,
в съня неспокоен недей ме целувай,
усети желанието с горчивата жилка.
Аз тръгнах, полазват, тягостни, тръпките,
годините минаха, бързащи край мен,
отеква в ушите ми ехото на стъпките,
припява остарял, някак странен рефрен
.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??