Feb 22, 2024, 10:04 AM  

Спирала 

  Poetry
131 3 7

 

 

             

 

Спиралата на дните криволичи

към това което сме обичали;

остава в паметта ни млада, 

като нежна рана без пощада. 

 

Все още слънцето душата топли.

Макар,че в залезните вопли

намираме едно смирение 

в съня на нощните видения. 

 

И стенат будни нощните мисли, 

докато утрото не ги пречисти.

Расте в очите ни светлината 

на топло слънчево разпятие.

 

 

 

 

 

 

© Стойчо Станев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??