Ръка за ръка… .҈ ♥●__♥●_____♥●__҈_ ♥●
като невръстни деца .҈ ♥●______♥●__♥●________҈ ♥●
... вървим във нощта... .҈ ♥●__________♥●♥●__________ ҈ ♥●
Смутеният допир .҈ ♥●____________♥●___________..҈ ♥●
на двете тела... …҈ ♥●__________________________҈ ♥●
И всяко движение...…҈ ♥●_________________________҈ ♥●
Мълчаливо подканя -҈ ♥●_______________________.҈ ♥●
„Ела!” ..҈ ♥●____________________.҈ ♥●
И спомени нежни .҈ ♥●_______________.҈ ♥●
изсичат се... .҈ ♥●_________.҈ ♥●
Във топлата нощ, .҈ ♥●____.҈ ♥●
Луната над нас ..҈ ♥●҈_♥●
в широка усмивка .҈♥●
облича се... . ҈♥●
Там нейде ҈♥●
двете тела ҈♥●
споделено …҈♥ ●
и нежно... . ҈♥●
... обичат се... .҈♥●
Затварям очи ..҈♥●
и с вкус на бонбон ҈♥●
откраднати мигове пия... ҈♥●
Сгушена, . ҈♥●
В твойте очи... .҈♥●
Лудо сърцето ми бие... . ҈♥●
© Ирен All rights reserved.