Jan 16, 2020, 5:39 PM

Споделяне 

  Poetry » Love
417 0 5

По поляната

на сънищата вървя.
Сърцето ми, 

дори заспало е...
Душата ми крачи

по росната трева,
пътечка е видяла...
Ще тръгне по нея аз сега,

че води ме към тебе...
Не искам в този свят

да съм сама...
Радвам се

и на капчиците роса

по тучната трева,
но искам тази радост

да споделям с тебе...

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??