Jan 24, 2010, 1:00 PM

Спомен 

  Poetry » Other
484 0 15

 

Днес усетих мириса на хляба,

забравила го бях отдавна.

Как чупеше коматче баба,

в спомена изплува бавно...

 

Ароматите от детството се върнаха,

отново станах малкото момиче.

Топлина и слънце ме обгърнаха

и боса из гората се затичах...

 

Късах маргарити по ливади,

на пръстчето калинка долетя.

Насред светулковите водопади

окичих се с венчета от цветя...

 

Далеч остана времето безгрижно,

сега от всичко се боим,

грижите нареждат се верижно,

но нека спомена да съхраним...

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??