Nov 10, 2015, 9:03 PM

Спомен 2 

  Poetry » Love
251 0 0

Докато бе до мен -

пролетни цветя ухаеха.

Но, уви, отмина тоя ден,

когато тез очи ме омаяха.

 

Слънце ярко гали ме тогаз,

сълза потича по лицето мое,

че повече не ще те видя аз,

макар сърце ми да е твое.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??