Jan 14, 2010, 10:01 PM  

Престъпно 

  Poetry » Phylosophy, White poetry
571 0 1

Планината от пътя,

който ни позна,

напомня змиорка.

 

Извива се нагоре-надолу,

препуска в скали и вода.

Има живот -

в спомена е.

 

Светлината от пътя

остава близо до настилката.

Иска ми се да я открадна.

© Ава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Пожелавам, винаги светлина да блести
    по пътя ти и да сбъднеш щастливо
    мечтите си, Станислава! ПОЗДРАВИ!
Random works
: ??:??