Apr 21, 2008, 8:50 AM

Спомен от детството 

  Poetry » Other
823 0 16
 

Спомен от детството

 

 

Нищо, че съм момиче -

носех пушка в ръка.

Играехме на "войници",

бях с обелени колена.

 

А вечер - пред огледалото

се правех на "дама" -

намятах синия шал, овехтелия,

обувах новите чехли на мама.

 

Сега я няма плитката развяна,

подстрижката е къса, строга.

Но усмивката - със същата премяна!

Върви със мен, помага ми да мога.

 

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??