Aug 14, 2021, 10:10 AM  

Спомен с Обичам те! 

  Poetry » Love
270 0 2

Спомням си първите  срещи... вечерни.

Споменът вае ръцете ни вплетени

Разкрива прегръдките, целувките нежни.

Остава без дъх сърцето ми... временно.

 

Когато се върне в Душата ми.... плача

от Щастие, Радост... усмихва се Тя.

 

И всичките чувства избухват във мен

щом Споменът носи ме всеки мой ден.

 

О! Спомням си всичко...

Очите ти топли...

Ръцете ти нежни, прегръдките стенещи... нашите Вопли...

 

Затварям си Спомена!

Отварям очи!

Сърцето... Душата... дъх затаили...

Избухват във чувства щом видят те Мила!

                                           

                                                 Обичам те!

© Mimo milov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • О..Благодаря!
    Първият коментар....положителен....🙂
    Ще го помня като първата целувка.....🙂
    Сериозно много благодаря.
  • Толкова нежно... 🙂
    Коя ли е тази, която обичаш?
    Добре дошъл, mili4ko!
    Пиши все така - със същото чувство...
Random works
: ??:??