Nov 11, 2011, 9:10 PM

Спомените на едно сърце 

  Poetry
962 0 14

Можеш ли да си откраднеш

Спомен от вълна пенлива

Да погледнеш в картина жива

Да си вземеш от огъня искра

Да стоплиш нечия душа

Можеш ли да си откраднеш

Спомен от устни зажаднели

От очи блестящи...

Какво ли не видели

От чашите искрящи с вино пълни

Глътка спомен

Можеш ли да си откраднеш

На колене можеш ли да паднеш

И от спомени -река

Жадно да отпиеш

Можеш ли кажи в любов да се обвиеш

Спомените прегърни

Без да ги крадеш...

Можеш ли да събереш в чаша от кафе

Спомените на едно сърце

 

© Любомир Деничин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??