Jun 5, 2022, 11:26 AM

Среднощна обич 

  Poetry » Love
197 0 0

Обичам нощите,

които прекарвам с теб.

Мисълта да бъда в ръцете ти

ме изгаря.

Всяко твое 

следващо докосване

оставя спомени

по кожата ми.

Чертаеш пътечки, 

играеш с косите ми.

И така цяла нощ

прекарвам с теб.

Времето минава неусетно,

слънцето се прокрадва бавно

през завесите.

Трябва да тръгвам,

любов,

довечера пак ще дойда.

За да чертаеш

по дланите ми

пътеки без край.

 

10.07.2017 г.

 

© Габриела Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??