Feb 19, 2011, 2:38 PM

Среща 2 

  Poetry » Love
702 0 3

Ще стана в утрин ранна,

ще се окъпя във росата,

ще облека си слънчева премяна

и цвете ще си закача в косата.

 

Ще бързам аз за наш'та среща,

от птиците ще взема си криле,

да литна, а в очите ще блести надежда,

за мига, когато заедно ще сме.

 

А ти ще чакаш,  дъх стаил,

със обич свойта самодива,

ще ме посрещнеш с поглед мил,

ще промълвиш "Здравей, любима".

 

© Жанет Велкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??