Feb 12, 2008, 9:05 AM

Стари приятели... 

  Poetry
634 0 3

Позволи ми да залича болката с целувка,

да стопля с приятелската си ръка,

измръзналата ти, ранена душа,

да изтрия нежно тази горда сълза...

Нека те прегърна, приятелю, моля,

нека тихо болката ти споделя.

Ще стоя безмълвно и ще си отида,

когато залича последната преглътната сълза...

А когато ме срещнеш някой ден,

поздрави ме с усмивка мила,

както един събуден хубав спомен

и от сърце ми кажи: "Здравей, приятелко мила!"

© Диа-непокорна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??