Jan 14, 2015, 11:37 AM

Стари работи 

  Poetry
828 0 10

Ей ме - тревичката роша с краче,
чак до уши зачервена.
Слушам те, мънкам и крия лице -
хем поласкана, хем пък смутена.

Ей, те и тебе с прическа "врабче",
в ризка каре и с пагони.
Ти ми говориш, размахваш ръце
и ми напомняш рицар без броня.

Ето ни двамата в слънчев следобед.
Помни ни пейката в парка.
Беше моментът и мил и особен -
цветно петно, сред житейските шарки.


Радост Даскалова

© Радост Даскалова All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??