Jan 8, 2010, 6:40 PM

Сто въпроса (посветено) 

  Poetry » Love
1093 0 18

                                             На И.

 

Реката бърза към своята гибел,

денят стремглаво преследва нощта,

кръжащи птици небето раздират,

свирепа болка разкъсва гръдта...

 

Пътека тайна напред криволичи,

зад нея залез красив се взриви

и сто въпроса, ужасно различни,

след този взрив тишината роди...

 

Река, намерила своята гибел,

потъна кротко във морската шир...

След оня залез - пътека трънлива,

след нея обич и полет. И мир...

© Виолета Зашева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??