Oct 19, 2021, 8:12 PM

"Стокхолмски синдром" 

  Poetry » Love
258 4 7

Открадна я! Първо душата,

за да бъде единствено твоя.

С целувки обсипа снагата –

беляза я, като с олово.

 

Открадна я, беше ти чужда.

Научи я за Любов да бълнува

и вече копнее да ти е нужна

и с теб да танцува.

 

Открадна! А после я пусна, на воля.

А тя … все в клетката иска да бъде?!

До тебе стои, че дори те и моли –

целуни, прегърни… Открадни ме!

© Ирен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??