Dec 6, 2011, 12:12 AM

Страст 

  Poetry
568 0 0

СТРАСТ

Сън бленуван в мрака се разтапя,

теменужен цвят с ухание на страст,

разгарящ огъня на любовта у нас.

Бушуваща стихия в недрата на вулкан,

изпълнила душите вътре в нам.

 

Морето бавно плиска своите вълни

и бавно гаснат огнени искри.

Очите плахо поглед свеждат

и тръпне тялото от страст и жар.

 

Ръцете бавно се протягат и търсят се

безспир.

Телата бавно се извиват в своя танц безумен,

див.

 

Отново и отново поглед с поглед срещаш.

без думи и без стон, всичко е в синхрон.

Бушуваща стихия в недрата на вулкан.

 

Рикардо дакар 30/10/2001 Виена

© Рикардо-Дакар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??