Feb 15, 2012, 8:45 PM

Студена тишина 

  Poetry
725 0 3

 

 

 

Сега ли да говорим за любов и рани,

за принципните недоверия; и думи - 

"дали наистина?". За чувства? Е, едва ли

ще стоплим тишината помежду ни.

 

Защо ли да си спомняме за лято,

опърлено от зима безгранична,

рисуващо безпаметност, когато

"Залипсва ми" не беше твърде лично.

 

И пак ли ще виним редовно времето?

Търпението понякога е лустро,

понякога е обич, ненавременна,

а друг път крие вакуум на чувства.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??