Студено ми е-
простирам двете си ръце:
към тъмното, към твоето лице
с надежда мъничка - едва.
Усещам силното ти рамо,
докосвам сякаш топлина
и тръпна в съня блажено,
сгушена в нощта.
Но пак ми е студено-
ах, този телефонен звън,
но да - празно е леглото:
видяла съм те в съня.
/редактирано от Мойсей/
© Мария All rights reserved.