И аз също понякога плача ...
Оказа се, също съм жива ...
Задавя се неволно душата ми,
там вътре приютила сълзи.
Да, разбира се, плача. Скърбя.
Но сълзите ми никой не вижда ...
Тихичко роня от стъкълцата
на парченцата разбити мечти.
Да, да - плача. Точно като жена.
Всяка болка изплаквам с тъга ...
Но на света гледам по-различно
от сълзите, попили в душата ми.
Весела ЙОСИФОВА
© Весела ЙОСИФОВА All rights reserved.