Mar 31, 2012, 2:16 PM

Светла е в очите ти тъгата 

  Poetry » Love
529 0 5

на съпруга ми

 

Очите ти са тъмна бездна,

безкраен кадифен разкош...

В  тях полутоновете чезнат,

прелитат сенки, пада нощ.

 

Но светла е в очите ти тъгата,

когато опрощаваш чужди грях.

Не търсиш за предателство разплата

и мъката обръщаш в смях.

 

Приятелите ти - белязани от Бога,

съдбата те дарила със любов.

Какво да искаш повече за Бога -

животът ти е звезден благослов.

© Наташа Биразова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??