Невъзможности, грешки - стигат ни. Толкоз!
Подхвърлени реплики. Хладни очи.
И нощи, и делници, бременни с болка.
Небето е мрачно и липсват звезди.
Светът е голям и отчайващо малък.
Със своята истина всеки върви.
Горчи и засяда коравият залък.
Преглъщаш на сухо. Сърцето боли.
Неказани стихове гаснат в душата.
Усърден кълвач некролози кове.
Закичва се с черния креп тишината -
любов си отива. Без марш на Шопен.
© Роберт All rights reserved.