Jan 25, 2022, 10:18 PM  

Светът е влюбен в толкова омрази... 

  Poetry » Civilian
550 1 4

 

Светът е влюбен в толкова омрази...

В блестящият кинжал на Завистта.

Че цялата Любов не стига да закърпим

тези рани. От вълчият капан на Алчността.

 

Затварят се вратите към сърцето ...

Препъваме  се в грешните  очи .

Отварят  се портали -  към небето

и Душата - птица бяла , спира да лети.

 

Спомени и дни се чупят като стомни

и  в  чаши глинени , събираме трохи...

Истините рухват  малки,  доверчиви...

А дъждът дълбоко във сърцето ми вали.

 

Все търсим  светлинки  във мрака...

Безверниците ... Бог  да ни сближи.

Ти не се отчайвай...Аз съм меч и Огън.

И просто смело...  с  Обич продължи!

© Василена Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??