May 20, 2007, 3:44 PM

Свобода на духа 

  Poetry
533 0 0

                                                 

 Светлината по мен се разлива
и дива страст в кръвта ми блика.
 Отдава се сега моята душа
на повика страстен на любовта.


 Така се чувствам аз добре...
слънцето да гали моите ръце
 и с невидими, парещи устни,
да целува нежното ми лице.


 А когато вятърът лек развява
косите ми навред, се чувствам
 като малко цвете, танцуващо
в прекрасен пролетен ден.
 
 Усещам, че свободата в мен напира
и с невиждана сила духа ми полита,
 полита към непознати небеса, където
не царува суета, а само любов и красота!

© Десислава Младенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??