Oct 25, 2013, 5:27 PM

Свръзка с теб 

  Poetry » Other
602 0 11

Сънувах ли те... или ми се стори,
че силует в градината съзрях,
премина, като елфи летен порив,
с най-топъл полъх и кристален смях.

Сгуших се в съня си със надежда,
за кратко ме погали радостта,
чрез допира до твойта детска нежност,
чрез милите, синовните слова.

Прегърнах те и тихо пожелах си,
до мен да си до края на света,
да се стопят раздели и нагласи
и всяка вечер да си ми в съня.

Да мога, сине, с тебе да говоря,
с любов да галя тъмните коси,
с ръце да те докосвам и измоля
от Бог, благословените сълзи.

С които да поливам не тъгата
и не разбитата на прах душа,
кристално да откривам светлината.
Те свръзка да са с теб и любовта.


22.10.2013

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??