Въх, уби мъ! Какъв си щурак!
Тези вятърни шорти ти мязат!
Искам с ризка буфан да си пак,
под която... ( Какво се показва?)
Нежно люшнал се житен масив
с цвят на цъфнала ръж. ( Бягай, Джени!)
Като в сън чакам теб, най-красив
мой идалго, пред мен на колене
да застанеш, подал ми в ръка
инкрустирана малка кутийка.
Този сън ще се сбъдне! Така
каза врачката кака Марийка.
Тя ти стори магия - към мен
твоя поглед да бъде насочен.
Сърцебиен, заветният ден
доста дългичко май се проточи.
Но не губя кураж! И в ръжта
не с молитва, със сърпа нагазвам.
Съблечи тези шорти! Страстта
днес какво е на теб ще покажа!
© Мария Панайотова All rights reserved.
Благодаря ти, Рени!🤗