Nov 2, 2022, 8:34 PM

Събуден трепет 

  Poetry » Other
237 2 4

Събрах си есенни листа
обагрени в червено
и в мен едно щурче запя -
от миналото време…
То пееше от сутринта
в душата – нежна струна
и сякаш цялата Земя,
аз исках да прегърна!
Денят ли есенен е бил
с щурчето във листата
или останал спомен мил
събудил се в душата?...

© Ани Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??