May 7, 2007, 4:08 PM

Съдбата каза... 

  Poetry
572 0 1
Не мислих, че имам дългове за плащане,
докато тя не дойде да ми вземе и малкото, което имам.
Каза, че няма да преживея до утре,
но помня, че каза това и вчера.
Каза, че не трябва да мисля за миналото,
дори когато всеки спомен навява болка.
Каза още една лъжа,
лъжа, която чаках до сега...
Крия се зад лъжи,
"Знам колко много боли",
каза тя...
"Знам, че си изгубена зад тази външност,
изгубена - зад хиляди лъжи..."
И всеки път си мисля, че съм сама,
никога не усетила порива на страстта...
и всяка минута е още малко болка,
още малко лъжи и много сълзи...
"Знам колко много боли", каза тя...

© ДиаНа Щерева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Регистрирах се, за да мога да напиша коментар...Браво! Това е интересно и наистина ми допадна.
Random works
: ??:??