Издадох присъда на любовта.
Дали не сгреших - се питам сега.
Не бях ли безмилостен съдия?
Знам вече - младостта
е време за грешки.
Ти сгреши. Аз не простих.
До дъно чашата с отрова изпих.
После намерих биле за рани.
Жива останах, но още кърви...
Като прясно охлузено
още боли...
© Галина Карааргирова All rights reserved.