Сънувах, че летя...
Сънувах, че душата ми отлита.
Високо над пъстрата дъга...
Сънувах, че смехът ми победи сълзите.
Сънувах, че поне веднъж
съм се издигнала над суетата.
Сънувайки те в тази чудна ръж...
Сънувах, че със твоите очи изплаках.
Сънувах, че съм истинска
и може би те имам,
че в тази стара приказка
душата си във твоята откривам.
Сънувах, че сънят ми е реален,
Че небесата се разтвориха, за да те задържат,
докато идващият край все по-безкраен е,
сънувайки те в тази чудна ръж.
по Робърт Бърнс
© Николина Милева All rights reserved.
сърдечен поздрав, Николина.