Dec 18, 2009, 9:10 AM

Сън 

  Poetry
503 0 2

Вятърът препуска из стрехите

Тракат на часовника стрелките

Мислите в мозъка препускат

Клепачи над очите се отпускат

Стените стенят остарели

Мечти препускат побеснели

Врата ли някъде изскърца

Или прозорец издрънча

Там нейде клон се скърши 

Или пък птичка изхвърча

Стон и тътен глух

Вятър вее топъл сух

Клепачи над очите натежали

Очите на съня са се отдали

© Любомир Деничин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??