Apr 6, 2013, 10:05 AM

Сън 

  Poetry
409 0 0

В съня болезнено те търся,

а  в реалността зад друга истина стоя

и опитвам се далеч да те отпратя,

макар и себе си да нараня.

 

Заспивам с болка страшна,

с душа, търсеща любов.

Събуждам се с мисъл плашеща,

връщаща ме в жалкия ми живот.

 

Сънят е остров за нас създаден -

тайно срещаме се там.

Живот в илюзия преиздаден,

няма как дихание да му дам.


Не спирай посещенията среднощни...

Не спирай нощния ми рай!

И макар незнаещ за това,

душата ми, моля те, опознай!

 

© Нели Ненчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??