Aug 24, 2008, 10:27 PM

Сънища 

  Poetry
670 0 14


Какво сънува луната?

Че е в слънчева колесница
и препуска сред облаци сняг,
а звездите са очи на русалки,
отразени в дълбините на нощта.
Вятърът какво ли сънува?
Че се крие в раковина,
за да не го достигнат мечтите.
А водата може би сънува,
че е прегърнала огъня,
както аз отново...
че съм при теб.



© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??